Zolen op maat

Fijn dat u overweegt om therapeutische zolen te bestellen bij PodoBudget. Wij maken voor u de zolen persoonlijk en op maat. Daarvoor volgt u de onderstaande stappen.

Stap 1: De korte vragenlijst hieronder invullen
Stap 2: Bestellen van de zolen (Nu van € 225,00 voor € 79,95 incl. verzendkosten)
Stap 3: U maakt thuis een voetafdruk met behulp van de opgestuurde podotrack
Stap 4: De zolen worden binnen 2 weken naar u toegestuurd

De zolen worden vervaardigt door onze voetspecialisten van PodoBudet, wij hebben meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van voet en houdingsklachten op deze wijze bent u verzekerd van 100% passende inlegzool.

Pijn aan uw voeten maar geen recht op vergoeding?

Podotherapeutisch-,podologische maar ook podoposturalezolen worden normaal gesproken vergoed vanuit de aanvullende ziektekostenverzekering. De kosten van deze zolen bedraagt in veel gevallen €200-€250 euro, dit is natuurlijk een hoog bedrag als u niet in aanmerking komt voor vergoeding van deze kosten door uw zorgverzekeraar.

PodoBudget heeft de oplossing voor iedereen die geen rechts heeft op vergoeding van steunzolen: bij podobudget krijgt u een therapeutische inlegzolen voor € 79,95  incl. verzending. Het prijsverschil komt vooral door onze screening en afhandeling via internet.

PodoBudget biedt u een (sport)inlegzool, die op maat wordt gemaakt. Dat doen we op basis van uw specifieke klacht en voetafdruk die u zelf maakt met de podotrack. Let wel het is geen podotherapeutische zool maar een therapeutische zool omdat de afwikkeling via internet verloopt. En de rekening kan niet naar de zorgverzekering worden verzonden.

Welke zool heb ik nodig?

Om tot de juiste zool te komen, dient u de vragenlijst in te vullen. Dit neemt niet meer dan vijf minuten in beslag. Vervolgens krijgt u een formulier toegestuurd (podotrack) waarmee u uw voetafdruk kunt maken. Op basis daarvan heeft u binnen twee weken uw op maat gemaakte therapeutische zolen in huis.

Wij staan voor kwaliteit en vakmanschap

Door onze jarenlange ervaring als voet- en houdingspecliaisten kan het Medischteam van PodoBudget voetklachten relateren aan de juiste, op maat gemaakte inlegzool. Helaas kunnen wij op deze wijze niet voor elke klachten een oplossing bieden, in dit geval kunnen wij een afspraak inplannen in onze praktijk of wij verwijzen wij u graag door naar uw huisarts,podotherapeut,reisterpodool en of podoposturaaltherapeut.

Twijfelt u of uw klacht via PodoBudget verholpen kan worden, neem dan gerust (gratis) contact op via info@PodoBudget.nl of bel 077-850 73 26 of stuur een appje naar 06-46 50 51 79 (dit nummer is alleen voor whatsapp berichten)

Welke zool heb ik nodig?

Om tot de juiste zool te komen, vragen wij u om 11 vragen te beantwoorden. Wees gerust, het duurt maar 5 minuten!

>>> ga naar vragenlijst