Verzenden & retourneren

Verzenden & retourneren

Wij verzenden onze producten via Myparcel en doen ons uiterste best om bestelde producten zo snel mogelijk bij u thuis te leveren. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor vertraagde levertijden rond bijvoorbeeld nationale feestdagen, vakanties en andere onvoorziene omstandigheden.

Wij hanteren een standaard verzending van 1-3 werkdagen. (De producten worden binnen 1-3 werkdagen verzonden na betaling.) Omdat wij een klein familiebedrijf zijn is het voor ons nog niet mogelijk om alle producten op voorraad te hebben, wij hopen op uw begrip hiervoor. Wij doen er alles aan om ons assortiment en voorrraad  in de toekomst te kunnen uitbreiden om zo uw bestellingen nog sneller te kunnen leveren.

Kosten verzenden & retourneren Particulieren

Verzenden is GRATIS binnen Nederland bij bestellingen boven de €50 (incl.btw) Bij orders onder de €50,- (incl. btw) hanteren wij een vast bedrag van €4,95,- per verzending binnen Nederland, en een variabel tarief voor andere EU-landen.

Voor het retourneren vragen wij u vriendelijk om het herroeperingsformulier in te vullen

Kosten verzenden & retourneren Bedrijven/Praktijken

Voor bedrijven/praktijken is de verzending bij bestellingen boven de €70,00 (excl.btw) binnen Nederland GRATIS. Bij orders onder de €70,00,-(excl. btw) hanteren wij een vast bedrag van €6,50

Let op! Bedrijven dienen zicht voor het bestellen een account aan te maken. Dit kan telefonisch, per mail of via de site door te klikken op aanmaken account. U ontvangt dan van ons de prijslijst voor bedrijven/praktijken.

Retourneren

Wij bij PodoBuget geloven in transparantie en eerlijkheid en dus maken wij van retourneren geen probleem.

Heeft u de PodoBudget producten ontvangen en bent u, om welke reden dan ook, ontevreden?
U kunt alle ongeopende producten binnen 14 dagen na ontvangst eenvoudig retourneren, mits de geleverde artikelen in de (indien redelijkerwijs mogelijk) originele verpakking en in nieuwstaat zijn.Wij storten u dan zo snel mogelijk het (restant)aankoopbedrag terug.

Let op: De kosten van de retourzending komen voor uw eigen rekening.

Producten kunt u opsturen naar:
PodoBudget
t.a.v. afd. Retouren
Tormentilstraat 31
8245 JA Lelystad

Vermeld bij het retourpakket ook uw naam, het bestelnummer, (IBAN) bankrekeningnummer, adresgegevens, e-mail adres en telefoonnummer (bij voorkeur mobiel).