Over PodoBudget

Waarom je 20% sneller herstelt met braces en bandages en de kans op een herhaaldelijk letsel met 80% verminderd

Brace, bandage, steunzool

Kun je als gevolg van een blessure of letsel onvoldoende deelnemen aan sport, hobby of werk? Dan zal een brace of bandage van PodoBudget.nl uitkomst bieden. Het blijven bewegen bevorderd het herstel waardoor je weer sneller kunt deelnemen aan je sport, hobby of werk.

Toch blijkt vaak dat door de pijn en/of zwelling dit niet mogelijk is. Een brace of bandage ontlast en ondersteunt het aangedane gewricht waardoor de zwelling en pijn verminderd en je kunt blijven bewegen en sneller zult herstellen. Na een blessure of letsel is de kans op het krijgen van een herhaling hiervan tot 1 jaar na dato dubbel zo hoog.

Het dragen van een brace of bandage bevorderd het herstel met 20% en verlaagd de kans op een herhaaldelijk letsel met 80%

 

Wat klanten zeggen over PodoBudget 

 

Sinds 2 maanden gebruik ik een brace met zaal- en veldvoetbal om mijn enkel te verstevigen. Fijne dunne brace die ik kan dragen met scheenbeschermers. Ik heb goed advies gekregen en snelle levering.”

Tom,Venlo

 

“Zeer Goede en snelle service!”

Mevr. Lisanne MaarsAmsterdam

 

“Sinds de steunzolen geen voetklachten meer, bedankt”

Dhr. De Jong Venray

 

Ontvang nu 5% korting op je eerste bestelling bij PodoBudget

En ontvang af en toe een mail van ons

De mensen achter PodoBudget

Ik ben aangesloten bij
ik ben aangesloten bij

fotoRichard-221x300      register_podoloog_A_B_logo_Elburg   logo-podoposturaaltherapeut-2

 

Richard Ling

Ik ben Richard Ling, in 2006 ben ik afgestudeerd als Podotherapeut te Eindhoven. Na 8 jaar loondienst was ik toe aan een nieuwe uitdaging. In 2014 ben ik ben tevens afgestudeerd als Registerpodoloog en in 2015 als Podoposturaaltherapeut te Utrecht. Momenteel ben ik bezig met een specialisatie tot podotherapeut Plus te Amsterdam.

De afgelopen jaren heb ik o.a. gewerkt in het VieCuri te Venlo en Panningen, revalidatie Sophia Delft.

Foto Michael  Printlogo_nvmt

Michael Ling

Mijn naam is Michael Ling, ik ben in 2008 afgestudeerd als basis fysiotherapeut te Eindhoven. In 2012 ben ik afgestudeerd als manueel therapeut. Door een aantal jaren nauw te hebben samengewerkt met sporters met een A- en B-status heb ik veel kennis en ervaring met sportblessures opgedaan. Tegenwoordig werk ik als fysiotherapeut en manueeltherapeut in Lelystad, daarbij volg ik meerdere keren in het jaar verscheidene cursussen om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van lichamelijk klachten.

 Over PodoBudget

PodoBudget is een klein familie bedrijf dat is opgezet door de 2 broers Richard en Michael Ling. Ons idee voor deze online praktijk is een aantal jaren geleden ontstaan. Tijdens onze werkzaamheden in de praktijk merkten wij in toenemende mate dat door de bezuinigingen bij de verzekeringen en het eigenrisico men steeds bewuster omging met de zorgkosten. Afspraken/behandelingen werden steeds langer uitgesteld, veel cliënten gingen opzoek naar goedkopere alternatieve producten/behandelingen op het internet. Ook in de praktijk kregen wij steeds vaker te horen “ach, ik kijk wel op internet”.

Tevens speelt de factor tijd een steeds grotere rol. Voor veel mensen wordt het alsmaar lastiger om door de weeks vrij te krijgen voor het maken van een afspraak. Ook hier merken wij weer dat men steeds vaker online gaat zoeken naar informatie en oplossingen.

In de 21eeuw krijgt het internet een steeds grotere rol in de gezondheidszorg, bij veel ziekenhuizen en praktijken bestaat de mogelijkheid tot het maken van een afspraak voor een online consult. Veel producten en diensten worden online aangeboden.

Deze feiten zette ons aan het denken. Na lang onderzoek te hebben gedaan naar de mogelijkheden en kwaliteit van zorg op het internet viel ons al snel op dat er nog heel wat te verbeteren viel. Uit ons onderzoek bleek dat de meeste webshops die onder andere braces, bandages, steunzolen etc. verkopen zelf niet eens weten wat zij verkopen. Tot onze verbazing kan men op het internet blijkbaar zonder enige kennis van zaken mensen adviseren over welke brace, bandage, steunzool het beste bij de klachten past. Dit vonden wij zodanig zorgwekkend dat wij gestart zijn met het opzetten van een online praktijk voor houdingsklachten genaamd “PodoBudget”. Ons doel is het om de praktijk zoals u en wij deze kennen 1 op 1 om te zetten naar een online omgeving.

Bij PodoBudget staat dan ook jouw hulpvraag centraal. De website is zo opgezet dat u binnen een aantal kliks heel gemakkelijk te weten kunt komen welk product het beste bij jou klacht past. Voor vragen en/of een ” online ” advies kun je ons telefonisch, per mail of via whatsapp bereiken. Het team van PodoBudget helpt je graag met een advies op maat. Op deze wijze willen wij de kwaliteit van de zorg op internet verbeteren.

Overtuig je zelf en ervaar het verschil bij PodoBudget.

 

Ontvang nu 5% korting op je eerste bestelling bij PodoBudget.

En ontvang af en toe een mail van ons